Inkontinens Rehabiliteringskurs 

12 veckors rehabkurs för dig som har svårt med att ”hålla tätt”, urinläckage, haft framfall eller andra obehag som att du känner en tyngdkänsla i underlivet!

 

Har du svårigheter med att hålla tätt när du nyser, hostar eller skrattar? Har du problem med urinläckage under träning eller har du någon gång haft framfall? Känner du att du ständigt behöver gå på toaletten, eller att du behöver gå snabbt och inte kan hålla dig, svårt att tömma urinblåsan, eller har du ont i bäckenet?

Det är otroligt viktigt för dig att investera i din kropp med att ge tid för rehabilitering för bäckenbotten och de muskler som är nödvändiga för att inte behöva lida av ovanstående problem. Dessa är de vanligaste symtomen vid en försvagad bäckenbotten!

Bäckenbottens muskler älskar rörelse och det är inte försent att rehabilitera dig om du har dessa svårigheter även om det gått flera år sedan du genomgick  tillexempel en graviditet. Problemen kommer inte försvinna med tiden av sig själv, så se till att göra något redan nu!

För att du ska kunna få tillbaka styrkan och kontakten i dina inre magmuskler, din stabilitet i bäckenbottenmuskulaturen och din rörlighet är denna Inkontinens Rehabkurs viktig för dig och din rehabilitering.

Kursen fokuserar på att förbättra och rehabilitera inkontinens och pågår i 12 veckor.

 

I Inkontinens Rehab ingår:

En gedigen teoridel –  för att du ska få kunskap kring hur din kropp påverkas av rätt rehabiliteringsträning och vilka svårigheter som kan uppkomma utan rehab. Även få kunskaper i hur din bäckenbotten och din core fungerar.

5 st träningsträffar varannan vecka- vi ses 5 gånger där du får en gedigen genomgång av alla övningar för att du sedan fortsätter träna hemma tills nästa gång vi ses och det är dags för att ta ytterligare ett steg i din rehabträning!

Material och redskap du behöver under kursen och tillgång till kontinuerligt stöd för att kunna göra träning hemma.

Var: Vi håller till på Munktell Träning & Hälsa , Verkstadsgatan 2, Munktellstaden  633 42 Eskilstuna

När: Nästa kurs startar onsdag 16 augusti 2017, kl 18.00 – 20.00 och pågår i 12 veckor där vi träffas udda veckor. Max 12 deltagare per kurs.

Pris: 2900 kr, träningsredskap, material och coachning ingår i priset!

Maila oss för intresseanmälan eller för mer information.